fbpx

Wedding

Where elegance meets nature!

Povestea voastră de iubire merită spusă așa cum trebuie, iar detaliile nu trebuie să lipsească! Lăsați-ne pe noi să metaforizăm orice amănunt al poveștii voastre prin imagini, gust, miros și senzații și să vă oferim o nuntă de vis în mijlocul naturii, pe marginea lacului.

Granduelle

- 200 invitați -

Amourelle

- 450 invitați -

Nouvelle

- 250 invitați -

Chantelle

- 350 invitați -

Cielle

- 350 invitați -

Lăsăm calitatea serviciilor să vă copleșească dorințele, vă îmbrăcăm toate emoțiile în eleganță și devenim arhitecții evenimentului vostru perfect, demn de poveștile autentice pe care vi le-ați construit. În care dintre saloanele noastre vă vedeți vibrând pe dansul mirilor?

Ramatuelle este un concept arhitectural modern creat în inima naturii, în Păulești, care pune la dispoziție trei saloane de nuntă spectaculoase și îmbină un cadru idilic cu dorința de a scoate în evidență individualitatea fiecărei perechi ce ne calcă pragul.

Descarcă Meniurile Ramatuelle

Suntem întru totul dedicați evenimentelor voastre și ne dorim ca fiecare amănunt să vă reprezinte și să bifeze toate dorințele și specificațiile pe care le aveți.

Descărcați cele cinci variante de meniu și alegeți pachetul care vi se potrivește și care conturează cel mai bine experiența culinară a temei petrecerii voastre!

Meniu varianta I

Meniu varianta II

Meniu varianta III

Meniu varianta IV

Meniu varianta V

Meniu varianta VI

Meniu varianta VII

Servicii Suplimentare

Zi-i magie
Noi îi spunem Ramatuelle

Noi deținem toate pârghiile prin care vă putem promite o experiență memorabilă și o nuntă ca în vis. Voi, luați-vă de mână și pășiți în propriul vostru basm în care zânele cele bune sunt pretutindeni și așează totul perfect.

Împreună dăm contur evenimentului tău!

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru o ofertă personalizată!