fbpx

A Fairytale Wedding is Made in Ramatuelle

Povestea voastră de iubire merită spusă așa cum trebuie, iar detaliile romantice nu trebuie să lipsească! Lăsați-ne pe noi să transformăm cu desăvârșire orice amănunt al poveștii voastre prin imagini, gust, arome și senzații și să vă oferim o nuntă de vis în mijlocul naturii, pe marginea lacului, asupra căruia saloanele pentru evenimente, terasa și piscinele oferă o vedere superbă.
Resortul se distinge prin designul aparte, varietatea și versatilitatea spațiilor, prin facilitățile pe care le oferă, luxul și bunul gust care se regăsesc în fiecare detaliu. Locația dispune de o parcare generoasă, acces la pontoane cu vedere spre lacul artificial, două piscine spectaculoase și o zonă de promenadă prevăzută cu elemente decorative unde eleganța se împletește cu natura.

Granduelle

- 200 invitați -

Nouvelle

- 250 invitați -

Chantelle

- 350 invitați -

Amourelle

- 450 invitați -

Un adevărat spectacol arhitectural, saloanele Ramatuelle se disting prin designul aparte, varietatea și versatilitatea spațiilor, prin facilitățile pe care le oferă, luxul și bunul gust care se regăsesc în fiecare detaliu.

Dorința noastră de a scoate în evidență individualitatea fiecărei perechi ce ne calcă pragul creează cadrul ideal în conturarea unor evenimente de poveste, caracterizate prin rafinament, grandoare și frumusețe.

Oferta Ramatuelle

Suntem întru totul dedicați evenimentelor pe care le organizăm și ne dorim ca fiecare detaliu să reflecte întocmai dorințele și specificațiile pe care le primim de la clienții noștri.
Vrei să afli care variantă de meniu și care pachet de servicii ți se potrivesc?... Te invităm să completezi formularul de mai jos. În cel mai scurt timp vei primi pe mail oferta solicitată și te va contacta unul din consultanții noștri, pentru toate detaliile necesare.
*Pentru cununie ofertarea se va face personalizat.

Meniu varianta I

Meniu varianta II

Meniu varianta III

Meniu varianta IV

Meniu varianta V

Meniu varianta VI

Meniu varianta VII

Servicii Suplimentare

Contactează-ne pentru un Eveniment

Află mai multe despre Ramatuelle – Events Beyond Imagination!