fbpx

Creating Events Beyond Imagination!

Întins pe o suprafață de peste 80.000 mp, Ramatuelle este un adevărat spectacol arhitectural, unde elementele naturale sunt într-o comuniune cu arhitectura și designul interior. Elementul central îl constituie lacul artificial de 14.000 mp, asupra căruia saloanele pentru evenimente, terasa și piscinele oferă o vedere superbă. Resortul se distinge prin designul aparte, varietatea și versatilitatea spațiilor, prin facilitățile pe care le oferă, luxul și bunul gust care se regăsesc în fiecare detaliu. Locația dispune de o parcare generoasă, acces la pontoane cu vedere spre lacul artificial, două piscine spectaculoase și o zonă de promenadă prevăzută cu elemente decorative unde eleganța se împletește cu natura. Ramatuelle reprezintă cadrul ideal în conturarea acelor evenimente de poveste, caracterizate prin rafinament, grandoare și frumusețe. La Ramatuelle organizăm evenimente private (nunți, botezuri, banchete, aniversări, petreceri private), evenimente corporate (conferințe și seminarii, team building-uri, workshop-uri, ateliere, petreceri tematice personalizate, standing cocktail party-uri etc.) și alte tipuri de evenimente: lansări și prezentări de produse, întâlniri de business și networking.
Salonul GRANDUELLE (capacitate maximă 200 pers.) oferă o experiență exclusivistă grație atmosferei unice, arhitecturii inedite, iluminatului multicolor, zonei de promenadă și priveliștii asupra lacului și a celor două piscine. Mobilierul este avangardist, cu mese din marmură neagră și scaune tip fotoliu.
Salonul NOUVELLE (capacitate maximă 250 pers.) inspiră visuri și stârnește încântare la fiecare privire, beneficiază de ponton cu vedere spre lacul artificial, care împreună cu iluminatul arhitectural creează o atmosferă aparte.
Salonul CHANTELLE (capacitate maximă 350 pers.) te învăluie în magie, emoții, bucurii și dorințe. Pentru a îmbina viziunea și eleganța, încă din zona de intrare s-a realizat un ansamblu de câte două perdele de apă gemene cu panouri suport din sticlă transparentă, fără rame laterale, pentru a oferi senzația valurilor care plutesc în aer, echipat cu iluminare în nuanță albastră. Salonul are de asemenea acces la ponton, vedere spre lac și iluminat arhitectural.
Salonul AMOURELLE (capacitate maximă 450 pers.) impresionează prin detalii romantice fermecătoare. De la intrare ești întâmpinat de un ansamblu a câte două perdele de apă gemene cu panouri suport din sticlă transparentă, fără rame laterale, oferind senzația valurilor care plutesc în aer, cu iluminare în nuanță albastră. Salonul are acces la ponton și vedere spre lacul artificial. În interior se remarcă sistemul de iluminat arhitectural și barul generos, din lemn masiv.
AQUARELLE - LE RÊVE este un concept avangardist ce redefinește vacanța estivală: un spațiu transformat într-o oază de lux desfășurată pe o suprafață generoasă de 3.500 mp. Oferind o escapadă mediteraneană autentică, spațiul Aquarelle e compartimentat în mai multe arii distincte: VIP Lounge - un sanctuar boho-chic cu 6 separeuri private; un restaurant mediteranean cu 250 de locuri, dotat cu un bar somptuos, ce promite o experiență culinară de neuitat; o plajă echipată cu 350 de șezlonguri și care oferă nu una, ci două piscine: prima fiind infinity pool de 600 mp și o a doua de 200 mp, înconjurate de 31 de platforme de lemn VIP cu paturi de plajă, măsuțe, umbrele și, bineînțeles, în centrul atenției, un pupitru de DJ, inteligent amplasat în mijlocul zonei.

MRS Residence

Ramatuelle este unul din cele mai importante proiecte marca MRS Construct, companie românească de construcții cu 14 ani de experiență și peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură.
Misiunea de a construi un complex de evenimente rezistent, durabil și în același timp elegant, extravagant și exclusivist, a constituit o mare provocare pentru toți cei implicați, fiindcă a presupus o abordare nouă, inovatoare, în domeniul construcțiilor dedicate evenimentelor la scară largă. Și realitatea demonstrează că am făcut față cu succes acestei provocări. Vă așteptăm să vă convingeți și dvs.

Meet Arhitect Andreea Beșliu

„Proiectul Ramatuelle a fost pentru noi o provocare, încă de la început am știut clar un lucru: ceea ce trebuie să creăm noi, ca arhitecți si designeri, nu este doar o construcție funcțională, ci un ambient pentru oameni, pentru celebrarea evenimentelor frumoase din viața oamenilor într-un cadru natural gândit împreună cu spațiul construit, în ansamblul lui. Un cadru ce îmbrățișează arhitectura exterioară și în același timp comunică armonios cu arhitectura interioară prin spațiile vitrate generoase care rup bariera dintre exterior și interior.”

Ilinca Vandici

Promotor al eleganței și a frumosului, Ilinca Vandici s-a alăturat proiectului Ramatuelle în aprilie 2021. Încă din prima zi a colaborării noastre armonioase, suntem mai mult decât recunoscători că ne susține, susține valorile Ramatuelle și ne inspiră să fim mereu mai buni, să fim dedicați pe deplin proiectului și scopului nostru comun: Ramatuelle!

Contactează-ne pentru un Eveniment

Află mai multe despre Ramatuelle – Events Beyond Imagination!