fbpx

Poveștile sunt deja
scrise de voi

Poveștile sunt deja scrise de voi; așa că noi suntem aici pentru a le da contur și pentru a le spune mai departe, exact așa cum sunt ele - frumoase, unice, deosebite. Ne dorim să luăm parte la cele mai importante evenimente din viața voastră pentru a cuprinde fiecare detaliu despre cine sunteți, ce vă reprezintă și mai ales ceea ce simțiți.

MRS Residence

MRS Construct este o companie românească de construcții, cu 14 ani de experiență, care a derulat peste 100 de proiecte civile, industriale și de infrastructură. Ramatuelle este unul din cele mai importante proiecte derulate de companie, fiind o mare provocare pentru echipă. Misiunea de a construi un complex rezistent, durabil și, în același timp elegant, extravagant și exclusivist, îi provoacă pe toți cei implicați să inoveze domeniul construcțiilor, totul pentru Ramatuelle!

Arhitect Andreea Beșliu

Proiectul Ramatuelle a fost pentru noi o provocare, incă de la inceput am știut clar că ceea ce trebuie noi ca arhitecți si designeri să creăm nu este doar o construcție funcționala ci un ambient pentru oameni, pentru celebrarea evenimentelor frumoase din viața oamenilor intr-un cadru natural gandit impreuna cu spațiul construit interior si exterior.

Un cadru natural ce îmbrățișează arhitectura exterioară și in același timp comunică cu arhitectura interioară prin spațiile vitrate generoase care rup bariera dintre exterior și interior.

Ilinca Vandici

Promotor al eleganței și a frumosului, Ilinca Vandici s-a alăturat proiectului Ramatuelle în aprilie 2021. Încă din prima zi a colaborării noastre armonioase, suntem mai mult decât recunoscători că ne susține, susține valorile Ramatuelle și ne inspiră să fim mereu mai buni, să fim dedicați pe deplin proiectului și scopului nostru comun: Ramatuelle!

Hai să ne cunoaștem

Află mai multe despre Ramatuelle – Events Beyond Imagination!