fbpx

Botez

Această zi este
despre familie

Saloanele noastre pot deveni locația perfectă pentru creștinarea celor mici. Bucurați-vă alături de familie și de prieteni de primul eveniment de seamă din viața copilului vostru, iar noi vă vom contura un botez plin de energie, belșug, extravaganță și bun gust pe marginea lacului!

slide123
slide121
Slide 8 – B
Slide 7 – B
Slide 6 – B
Slide 5 – B
Slide 4 – B
Slide 3 – B
Slide – 2 B
Slide 1 – B

Spuneti-ne cum v-ați dori să arate evenimentul botezului, iar noi vom face totul posibil. Iar pentru că de când a apărut în viața voastră, totul a fost despre bebe și probabil nu ați avut ocazia să vă relaxați, în ziua creștinării ne puteți delega nouă fiecare aspect ce ține de organizare și logistică, ca voi să puteți celebra alături de toți cei dragi. De asemenea, locația Ramatuelle oferă și posibilitatea de cazare, în funcție de salonul ales.

Această zi este despre familie, despre oamenii din jurul vostru, despre cei care sunt acolo pentru voi și pentru micuțul/micuța voastră, despre iubire. Iubire de mamă, iubire de tată, iubire de bunici, iubire de dinaintea întâlnirii, iubire de la primul plânset sau de la primul gângăvit. În această zi veți râde cu toată inima, veți crea amintiri pentru o viață, veți dansa pe cea mai frumoasă muzică și vă veți delecta cu cele mai de seamă mâncăruri. Chiar dacă nu o să-și mai amintească imaginile, cel mic / cea mică va simți cu desăvârșire îmbrățișările pline de emoții, dragostea și bucuria voastră, elemente ce vor constitui fundația anilor ce vor urma.

Împreună dăm contur evenimentului tău!

Completează formularul și te vom contacta în cel mai scurt timp pentru o ofertă personalizată!